Béda antarané révisi "Kidul"

2 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Reverted edits by 24.6.92.220 (Talk); changed back to last version by Slamet Serayu)
 
{{rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Mata Angin]]
-------
''mBalik ming:''
[[Mata Angin]]