Budaya Islam: Béda antarané révisi

6 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
sunting sithik
(Gawé kaca sing isi ' Budaya islam kuwi sanes karo budaya islam kejawen.islam kuwi ora ngwekna persembahan marang wong,wit,lan kabeh sing dianggep gaib.tapi isih akeh wong kang ngwekna persemba...')
 
c (sunting sithik)
'''Budaya islam''' kuwi sanes karo budaya islamIslam kejawenKejawen.islam Islam kuwi ora ngwekna persembahan marang wong, wit, lan kabeh sing dianggep gaib.tapi Tapi isih akeh wong kang ngwekna persembahan marang kuwi mau. Nabi muhammadMuhammad mbanjurake dhewek aja sirik (nyekutukake) allohAlloh SWT.
1.304

besutan