Budaya Islam: Béda antarané révisi

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (sunting sithik)
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Budaya islamIslam''' kuwi sanes karo budaya Islam Kejawen. Islam kuwi ora ngwekna persembahan marang wong, wit, lan kabeh sing dianggep gaib. Tapi isih akeh wong kang ngwekna persembahan marang kuwi mau. Nabi Muhammad mbanjurake dhewek aja sirik (nyekutukake) Alloh SWT.
1.304

besutan