Budaya Islam: Béda antarané révisi

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
+wkf
(+intw, kat)
c (+wkf)
'''Budaya Islam''' kuwi sanes karo budaya Islam Kejawen. [[Islam]] kuwi ora ngwekna persembahan marang wong, wit, lan kabeh sing dianggep gaib. Tapi isih akeh wong kang ngwekna persembahan marang kuwi mau. Nabi Muhammad mbanjurake dhewek aja sirik (nyekutukake) [[Allah SWT|Alloh SWT]].
 
[[Kategori:Islam]]
1.304

besutan