Sejarah: Béda antarané révisi

21 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: pfl:Gschichd; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: kk:Тарих)
c (bot Menambah: pfl:Gschichd; kosmetik perubahan)
== Jenis-Jenis ==
Pembagian sejarah kuwe tergantung sekang sudut pandang utawa cara arep ndeleng sejarah kuwe, ning umume bisa dideleng sekang kurun wektu utawa jaman karo sekang peninggalan-peninggalan utawa peralatan sing dienggo menungsa jaman kuwe.
* [[Jaman Watu]]
* [[Jaman Logam]]
 
Sejarah uga bisa dideleng sekang sudut pandang ilmu-ilmu tinentu contone sejarah miturut sudut pandang elmu [[Arkeologi]], [[Geologi]], [[Paleontologi]], [[Astronomi]], [[Biologi]], uga [[Antropologi]].
 
== Deleng Uga ==
* [[Prasejarah]]
* [[Kurun Wektu Geologis]]
 
 
{{Rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Kaca Utama]]
[[category:Sejarah]]
 
[[frrKategori:HistooriSejarah]]
 
[[af:Geskiedenis]]
[[fr:Histoire]]
[[frp:Histouère]]
[[frr:Histoori]]
[[fur:Storie]]
[[fy:Skiednis]]
[[pap:Historia]]
[[pdc:Gschicht]]
[[pfl:Gschichd]]
[[pl:Historia]]
[[pnb:تریخ]]
6.833

besutan