Banyumas: Béda antarané révisi

4 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
Banyumas kuwe jeneng kota (cilik) nang kabupaten Banyumas. Ganu kota kiye dadi ibukota Kabupaten Banyumas ning dong taun 1935 ibukota kabupatene dipindah ming kota [[Purwokerto]] merga saben taun kebanjiran.
 
Sisa-sisa kota Banyumas dadi ibukota kabupaten esih keton banget utamane angger ndeleng bangunan-bangunan nang komplek Kawedanan, uga bangunan-bangunan kuna sing dibangun nganggo gaya [[Arsitektur]] landa[[Landa]]. Siki kota kiye cokan diarani kota tuwa Banyumas utawa kota pensiunan.
 
== Mangga Deleng Uga ==
Naraguna anonim