Béda antarané révisi "Brunei"

15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: so:Barunay
c (bot Menambah: si:බෲනායි)
c (r2.5.2) (bot Menambah: so:Barunay)
[[sk:Brunej]]
[[sl:Brunej]]
[[so:Barunay]]
[[sq:Brunei]]
[[sr:Брунеј]]
6.829

besutan