Béda antarané révisi "Timor Leste"

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bjn:Timor Lorosa'é
c (bot Menambah: sco:East Timor)
c (bot Menambah: bjn:Timor Lorosa'é)
[[be-x-old:Усходні Тымор]]
[[bg:Източен Тимор]]
[[bjn:Timor Lorosa'é]]
[[bn:পূর্ব টিমোর]]
[[bo:ཤར་ཏིམོར།]]
10.768

besutan