Béda antarané révisi "1571"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: yo:1571
c (bot Menambah: ilo:1571)
c (r2.5.2) (bot Menambah: yo:1571)
[[vo:1571]]
[[war:1571]]
[[yo:1571]]
[[zh:1571年]]
[[zh-yue:1571年]]
4.527

besutan