1048: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yo:1048
c (bot Menambah: vi:1048)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yo:1048)
[[vo:1048]]
[[war:1048]]
[[yo:1048]]
[[zh:1048年]]
[[zh-yue:1048年]]
4.527

besutan