Béda antarané révisi "1544"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1544
c ([r2.5.2] bot Menambah: lv:1544. gads)
c (bot Menambah: yo:1544)
[[vo:1544]]
[[war:1544]]
[[yo:1544]]
[[zh:1544年]]
[[zh-yue:1544年]]
14.915

besutan