Béda antarané révisi "1194"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1194
c (bot Menambah: ur:1194ء)
c (bot Menambah: yo:1194)
[[vo:1194]]
[[war:1194]]
[[yo:1194]]
[[zh:1194年]]
[[zh-yue:1194年]]
14.915

besutan