Béda antarané révisi "1528"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1528
c (bot Menambah: pnb:1528)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1528)
[[vo:1528]]
[[war:1528]]
[[yo:1528]]
[[zh:1528年]]
[[zh-yue:1528年]]
909

besutan