Béda antarané révisi "1436"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1436
c (r2.5.2) (bot Menambah: lv:1436. gads)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1436)
[[vo:1436]]
[[war:1436]]
[[yo:1436]]
[[zea:1436]]
[[zh:1436年]]
909

besutan