Béda antarané révisi "1457"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1457
c (bot Menambah: pnb:1457)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1457)
[[vo:1457]]
[[war:1457]]
[[yo:1457]]
[[zh:1457年]]
[[zh-yue:1457年]]
15.466

besutan