Béda antarané révisi "1208"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1208
c (bot Menambah: ur:1208ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1208)
[[vo:1208]]
[[war:1208]]
[[yo:1208]]
[[zh:1208年]]
[[zh-yue:1208年]]
909

besutan