Béda antarané révisi "1211"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1211
c (←Mbatalaké revisi 92387 déning 188.23.90.21 (Dhiskusi))
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1211)
[[vo:1211]]
[[war:1211]]
[[yo:1211]]
[[zh:1211年]]
[[zh-yue:1211年]]
909

besutan