Béda antarané révisi "1269"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1269
c (bot Menambah: ur:1269ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1269)
[[vo:1269]]
[[war:1269]]
[[yo:1269]]
[[zh:1269年]]
[[zh-yue:1269年]]
909

besutan