Béda antarané révisi "1292"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1292
c (bot Menambah: pnb:1292)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1292)
[[vo:1292]]
[[war:1292]]
[[yo:1292]]
[[zh:1292年]]
[[zh-yue:1292年]]
909

besutan