Béda antarané révisi "1218"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1218
c (bot Menambah: ur:1218ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1218)
[[vo:1218]]
[[war:1218]]
[[yo:1218]]
[[zea:1218]]
[[zh:1218年]]
909

besutan