Béda antarané révisi "1296"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1296
c (bot Menambah: pnb:1296)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1296)
[[vo:1296]]
[[war:1296]]
[[yo:1296]]
[[zea:1296]]
[[zh:1296年]]
909

besutan