Béda antarané révisi "1187"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1187
c (bot Menambah: ur:1187ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1187)
[[vo:1187]]
[[war:1187]]
[[yo:1187]]
[[zh:1187年]]
[[zh-yue:1187年]]
909

besutan