Béda antarané révisi "1189"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1189
c (bot Menambah: ur:1189ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1189)
[[vo:1189]]
[[war:1189]]
[[yo:1189]]
[[zh:1189年]]
[[zh-yue:1189年]]
909

besutan