Béda antarané révisi "1051"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1051
c (bot Menambah: vi:1051)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1051)
[[vo:1051]]
[[war:1051]]
[[yo:1051]]
[[zh:1051年]]
[[zh-yue:1051年]]
15.466

besutan