1148: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1148
c (bot Menambah: ur:1148ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1148)
[[vo:1148]]
[[war:1148]]
[[yo:1148]]
[[zh:1148年]]
[[zh-yue:1148年]]
909

besutan