1019: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1019
c ([r2.6.2] bot Menambah: ca:1019)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1019)
[[vo:1019]]
[[war:1019]]
[[yo:1019]]
[[zh:1019年]]
[[zh-yue:1019年]]
15.473

besutan