Béda antarané révisi "1017"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1017
c (bot Menambah: ur:1017ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1017)
[[vo:1017]]
[[war:1017]]
[[yo:1017]]
[[zh:1017年]]
[[zh-yue:1017年]]
15.464

besutan