1147: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1147
c (bot Menambah: ur:1147ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1147)
[[vo:1147]]
[[war:1147]]
[[yo:1147]]
[[zh:1147年]]
[[zh-yue:1147年]]
909

besutan