Béda antarané révisi "1096"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1096
c (bot Menambah: ur:1096ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1096)
[[vo:1096]]
[[war:1096]]
[[yo:1096]]
[[zh:1096年]]
[[zh-yue:1096年]]
909

besutan