Béda antarané révisi "1030"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1030
c (bot Menambah: ur:1030ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1030)
[[vo:1030]]
[[war:1030]]
[[yo:1030]]
[[zea:1030]]
[[zh:1030年]]
15.464

besutan