Béda antarané révisi "1009"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1009
c (bot Menambah: ur:1009ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1009)
[[vo:1009]]
[[war:1009]]
[[yo:1009]]
[[zh:1009年]]
[[zh-yue:1009年]]
15.356

besutan