Béda antarané révisi "872"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:872
c (bot Menambah: ur:872ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:872)
[[vo:872]]
[[war:872]]
[[yo:872]]
[[zh:872年]]
[[zh-yue:872年]]
909

besutan