Béda antarané révisi "1076"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1076
c (bot Menambah: ur:1076ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1076)
[[vo:1076]]
[[war:1076]]
[[yo:1076]]
[[zh:1076年]]
[[zh-yue:1076年]]
15.473

besutan