Béda antarané révisi "1119"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1119
c (bot Menambah: ur:1119ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1119)
[[vo:1119]]
[[war:1119]]
[[yo:1119]]
[[zh:1119年]]
[[zh-yue:1119年]]
15.356

besutan