Béda antarané révisi "628"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:628
c (r2.5.2) (bot Menambah: et:628)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:628)
[[vo:628]]
[[war:628]]
[[yo:628]]
[[zh:628年]]
[[zh-yue:628年]]
909

besutan