Béda antarané révisi "1177"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1177
c (bot Menambah: ur:1177ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1177)
[[vo:1177]]
[[war:1177]]
[[yo:1177]]
[[zh:1177年]]
[[zh-yue:1177年]]
15.357

besutan