Béda antarané révisi "1128"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1128
c (bot Menambah: ur:1128ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1128)
[[vo:1128]]
[[war:1128]]
[[yo:1128]]
[[zh:1128年]]
[[zh-yue:1128年]]
15.464

besutan