Béda antarané révisi "1127"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1127
c (bot Menambah: ur:1127ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1127)
[[vo:1127]]
[[war:1127]]
[[yo:1127]]
[[zh:1127年]]
[[zh-yue:1127年]]
15.458

besutan