Béda antarané révisi "1183"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1183
c (bot Menambah: ur:1183ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1183)
[[vo:1183]]
[[war:1183]]
[[yo:1183]]
[[zea:1183]]
[[zh:1183年]]
15.473

besutan