Béda antarané révisi "1207"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1207
c (bot Menambah: ur:1207ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1207)
[[vo:1207]]
[[war:1207]]
[[yo:1207]]
[[zea:1207]]
[[zh:1207年]]
15.466

besutan