1283: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1283
c (bot Menambah: pnb:1283)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1283)
[[vo:1283]]
[[war:1283]]
[[yo:1283]]
[[zh:1283年]]
[[zh-yue:1283年]]
15.476

besutan