Béda antarané révisi "1287"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1287
c (bot Menambah: pnb:1287)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1287)
[[vo:1287]]
[[war:1287]]
[[yo:1287]]
[[zea:1287]]
[[zh:1287年]]
15.464

besutan