Béda antarané révisi "1358"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1358
c (bot Menambah: vi:1358)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1358)
[[vo:1358]]
[[war:1358]]
[[yo:1358]]
[[zea:1358]]
[[zh:1358年]]
15.464

besutan