Béda antarané révisi "1375"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1375
c (bot Menambah: vi:1375)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1375)
[[vo:1375]]
[[war:1375]]
[[yo:1375]]
[[zh:1375年]]
[[zh-yue:1375年]]
15.466

besutan