Béda antarané révisi "1391"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1391
c (bot Menambah: vi:1391)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1391)
[[vo:1391]]
[[war:1391]]
[[yo:1391]]
[[zh:1391年]]
[[zh-yue:1391年]]
15.471

besutan