1400: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1400
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:1400. gads)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1400)
[[vo:1400]]
[[war:1400]]
[[yo:1400]]
[[zh:1400年]]
[[zh-yue:1400年]]
15.478

besutan