Béda antarané révisi "1439"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1439
c (bot Menambah: pnb:1439)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1439)
[[vo:1439]]
[[war:1439]]
[[yo:1439]]
[[zh:1439年]]
[[zh-yue:1439年]]
15.464

besutan