Béda antarané révisi "1491"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1491
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:1491. gads)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1491)
[[vo:1491]]
[[war:1491]]
[[yo:1491]]
[[zh:1491年]]
[[zh-yue:1491年]]
15.458

besutan