Béda antarané révisi "1539"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1539
c (r2.5.2) (bot Menambah: lv:1539. gads)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1539)
[[vo:1539]]
[[war:1539]]
[[yo:1539]]
[[zh:1539年]]
[[zh-yue:1539年]]
15.466

besutan