Béda antarané révisi "1541"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1541
c ([r2.5.2] bot Menambah: lv:1541. gads)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1541)
[[wa:1541]]
[[war:1541]]
[[yo:1541]]
[[zh:1541年]]
[[zh-yue:1541年]]
15.356

besutan